Pieczony pasztet domowy z migdałami
Składniki:
porcja uniwersalnej bazy do pasztetów pieczonych
opakowanie migdałów
Migdały zparzamy wrzątkiem. Większość mielimy i dodajemy do masy, pozostałymi dekorujemy wierzch. Pieczemy ok. 50 minut w 160°C.
Translate
Kategorie:
- BLW
- Bomby Witaminowe
- Ciasta i naleśniki
- Ciekawostki
- Desery
- Dietetyczne
- DIY
- Dla kobiet w ciąży
- Domowy Kosmetyczny Lab
- Gdzie dobrze zjeść w Krakowie i nie tylko - Ola poleca
- Makarony
- Mięsne
- Napoje
- Obiadowe
- Podróże i smaki z podróży
- Przystawki
- Rybne
- Sałatki
- Śniadania
- Tani i szybki obiad
- Where to eat well in Cracow and more - Ola recomends
- Zupy
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz