Domowy pieczony pasztet z awokado i tymiankiem (bez jajka)
Składniki:
porcja uniwersalnej bazy do pasztetów pieczonych !!! z pominięciem jajka/awokado
pół dojrzałego owocu awokado
tymianek
Do masy dodajemy awokado i miksujemy. Doprawiamy tymiankiem. Keksówkę wysmarowaną margaryną napełniamy masa i pieczemy 60 do 80 minut w 160°C.
Pasztet jest delikatniejszy z wyraźnie wyczuwalną "zieloną" nutą.
Smacznego!
Translate
Kategorie:
- BLW
- Bomby Witaminowe
- Ciasta i naleśniki
- Ciekawostki
- Desery
- Dietetyczne
- DIY
- Dla kobiet w ciąży
- Domowy Kosmetyczny Lab
- Gdzie dobrze zjeść w Krakowie i nie tylko - Ola poleca
- Makarony
- Mięsne
- Napoje
- Obiadowe
- Podróże i smaki z podróży
- Przystawki
- Rybne
- Sałatki
- Śniadania
- Tani i szybki obiad
- Where to eat well in Cracow and more - Ola recomends
- Zupy
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz